Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Eidsvoll Takst og Boligkontroll AS

Kenneth Gulbrandsen

 


Daglig leder er murmester og har utdannelse som takstmann gjennom Norges eiendomsakademi. Han har jobbet innenfor byggebransjen siden 1996 så har med det opparbeidet seg lang og god erfaring. I tillegg har han tidligere jobbet i Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) (tidligere statens byggtekniske etat) som er den sentrale bygningsmyndigheten i Norge.

Daglig leder er sertifisert takstmann gjennom Norsk Takst.

Daglig leder er også sertifisert for boligsalgsrapport gjennom det Norske veritas (DNV) og har selvfølgelig våtromssertifikat gjennom fagrådet for våtrom (FFV) både som utførende og takst og kontroll.

Det foreligger også sentral godkjenning som uavhengig kontrollerende på våtrom og lufttetthet.

Kenneth Gulbrandsen er registrert energirådgiver på Enova

Eidsvoll Takst og Boligkontroll AS har kontorsted i Eidsvoll sentrum, Sundet som også kan betegnes som hjerte av Eidsvoll på øvre Romerike men påtar seg takstoppdrag og byggteknisk bistand i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland, da det gjelder skadetaksering/naturskade/tilstandsanalyser og byggteknisk bistand så kan vi påta oss det i hele landet.

Våre oppdragsgivere er private, forsikringsselskaper, det offentlig, banker, eiendomsmeglere m.fl.

Share on Facebook

Logg inn